Twee vragen, drie matches!

Veel hulpvragen en –aanbod op WeHelpen gaan over gezelschap en sociale contacten opdoen. Andere mensen leren kennen. Maar ook andere talenten kun je prima inzetten op wehelpen.nl. WeHelpen Tilburg sprak met mevrouw Molenschot en haar dochter Monique. 

De 89-jarige moeder van Monique woont in een appartement bij Servicecentrum Het Laar in Tilburg. Monique doet en regelt veel voor haar moeder, die geestelijk nog erg vitaal is maar fysiek wel achteruit gaat. “Dat doe ik natuurlijk graag maar ik heb ook mijn gezin, een man met gezondheidsproblemen en mijn baan”, zegt ze, “extra hulp was meer dan welkom.” Ze besloot twee hulpvragen te plaatsen op WeHelpen, dat ze via zoeken op internet was tegenkomen: samen de dag opstarten en regelmatig een maaltijd koken. In korte tijd reageerden er drie dames: Maartje, Jacqueline en Charlotte. En er was een klik! 

Het betekent alles!
Het contact met Maartje, Jacqueline en Charlotte betekent veel voor moeder. “Het betekent alles. Vriendschap, fysieke hulp, geestelijk contact, betrokken worden bij de moderne wereld van internet en smartphones, hobby’s delen. Ze doet mee zonder dat ze het zelf in de gaten heeft. Geweldig!”

Je kunt de ervaringsverhalen hier lezen: 

https://tilburg.wehelpen.nl/wat-is-het/verhalen/waag-de-stap-er-is-altijd-iemand-die-helpt/

https://tilburg.wehelpen.nl/wat-is-het/verhalen/ik-vind-jou-een-bijzonder-mens/

Sluit ook aan bij WeHelpen
Veel hulpvragen en –aanbod op WeHelpen gaan over gezelschap en sociale contacten opdoen. Wil jij ook andere mensen leren kennen? Of wil je juist iets heel anders vragen of aanbieden? Kijk dan eens op www.wehelpen.nl. Omdat elkaar helpen vanzelfsprekend is.