In het netwerk WeHelpen Dorpen van Renkum werken de volgende organisaties samen om WeHelpen bekend te maken bij alle inwoners:

Renkum voor Elkaar

Renkum voor Elkaar

Voor alle inwoners in de dorpen van Renkum is er Renkum voor Elkaar. Vijf organisaties die de krachten bundelen: welzijnswerk, jongerenwerk, ondersteuning rondom dementie en begeleiding van mensen in sociaal beknelde situaties. Renkum voor Elkaar is daardoor dé plek voor alle ideeen en vragen over prettig en leefbaar samen leven. 
WeHelpen is voor Renkum voor Elkaar één van de mogelijkheden zodat ook inwoners hun krachten kunnen bundelen en elkaar kunnen helpen. Met vragen of hulpaanbiedingen. Of via een besloten hulpnetwerk.  
Heeft u een vraag of wilt u iets betekenen voor een ander? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-7846369.

Bekijk de website van Renkum voor Elkaar

De bibliotheek Veluwezoom

Bibliotheek Veluwezoom

Voor alle inwoners biedt de Bibliotheek mogelijkheden om te leren, lezen en te informeren. Dat kan op papier, digitaal en via ontmoetingen en cursussen of trainingen. De Bibliotheek Veluwezoom werkt hierbij samen met allerlei organisaties in de gemeente en de dorpen. Zo kan goed ingespeeld worden op de behoefte van de inwoners. Bij de Bibliotheek kun je geholpen worden met het leren omgaan met www.wehelpen.nl/renkum . Het is een mooie kans om zelf online, via internet, hulp te bieden en te vragen. De bibliotheek kan ook de neutrale plek zijn voor de eerste ontmoeting tussen hulpaanbieder en hulpvrager.

Bekijk de website van Bibliotheek Veluwezoom

De bibliotheek Veluwezoom

Rechtswinkel Renkum

Wij geven aan inwoners van de gemeente Renkum rechtskundige en fiscale adviezen, en biedt hulp bij administratie, budgettering en schuldsanering.
Juristen en andere goed opgeleide ervaren vrijwilligers bieden hulp aan huis, per telefoon en op het spreekuur.
Ook voor belastingvragen kunt u bij ons terecht.
Voor informatie of aanvragen bel ons: 06 3601 4481 of mail ons: info@rechtswinkelrenkum.nl
Spreekuur op dinsdag van 11.00 - 11.30 uur
Huis van Renkum, Europalaan 11, Renkum. 
Gratis voor wie een minimaal inkomen heeft. Aan cliënten met een hoger inkomen vragen wij € 10,00 per uur. Dankzij de steun van sponsoren kunnen wij het tarief laag houden.

Bekijk de website van Rechtswinkel Renkum