Coördinatorschap Stichting Kreek

Categorieën:
activiteiten, computer, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Coördinatorschap Stichting Kreek

Voor stichting Kreek zoeken we bevlogen mensen, die het leuk vinden om te helpen coördineren bij diverse onderdelen. Dit houdt onder andere in, een keer per maand vergaderingen bijwonen, roosters plannen van de gastheren/gastvrouwen, mails en telefoontjes beantwoorden voor de stichting, het verhuren van de ruimtes in het pand en nog meer taken, waarbij je zelf kunt aangeven of je dat ook wil doen. Dit houdt ook in: gewenste aanwezigheid bij maandelijkse vrijwilligersvergaderingen en het meedenken en opzetten van nieuwe activiteiten. Af en toe draai je een bardienst om betrokkenheid met de andere vrijwilligers, bezoekers en activiteiten te hebben.

We maken gebruik van een Google-agenda en een gmailadres. Er is een computer aanwezig op locatie, maar je kunt ook deels vanuit huis werken. Het is ook fijn als je ervaring hebt met Facebook, Twitter en Wordpress om met PR zaken bezig te gaan. (zie vacature Redactiecommissie)
Stichting Kreek draait geheel op kracht van vrijwilligers. Op dit moment werkt er 1 bureaucoördinator. We zoeken iemand die met deze coördinator wil samenwerken. Tijd is naar schatting 5 tot 10 uur per week.

Enige ervaring met computers is vereist. Ook zoeken we iemand die eerst gastheer of gastvrouw wil zijn, omdat de betrokkenheid met andere vrijwilligers belangrijk is voor de rol van de coördinator. We bestaan uit een kleine groep vrijwilligers en de samenwerking en de sfeer zijn daarom des te belangrijker.
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan bij voorkeur een mail naar vrijwilligers@kreekoosterbeek.nl of bel tijdens openingstijden naar 06-83914786.

In Kreek is iedereen welkom, jong en oud. De stichting staat open voor nieuwe ideeen en is op dit moment druk bezig met het plannen van een vernieuwde organisatie, waarbij we onder andere afhankelijk zijn van nieuwe vrijwilligers met een frisse kijk op het leven met veel enthousiasme.

aangepast: 5 mei 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.